Karel Gott opět v péči lékařů? NOVÉ INFORMACE!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 14:22 | Aktualizováno: 9. září 2019 20:55

Karel Gott se sice na sociální síti pochlubil novou fotografií, přesto se množí spekulace, že se mu opět nevede dobře. Údajně se dokonce mluvilo o tom, že opět skončil v péči lékařů. Kdo mluví pravdu?

Karel Gott se včera na sociální síti pochlubil novou fotografií z pracovny, kde se věnoval projektu připravované autobiografické knihy. „A teď se konečně pouštím do fotek,“ komentoval snímek osmdesátiletý zpěvák, kterého v uplynulých měsících trápily zdravotní potíže. Poslední dobou se jeho stav naštěstí zlepšoval.

Přesto se podle serveru eXtra.cz objevily spekulace, které se fanoušky snažily přesvědčit o opaku. Údajně měl Gott dokonce skončit v nemocnici. „To je holý nesmysl, pan Gott hospitalizovaný není. Navíc včera pro své příznivce zveřejnil svou aktuální fotografii na sociálních sítích,“ řekla serveru jeho mluvčí Aneta Stolzová.

Jak vás stars24.cz informoval už včera, Gott vypadá na snímku dobře a působí bezstarostným dojmem, ač o tom vůbec nemůže být řeč. Starosti mu nejnověji přidělala dcera Dominika, která si přiznala problém s alkoholem a rozhodla se nastoupit na léčení.

Ustaraného Mistra dokonce litují i v zahraničí, nové fotky i vyjádření mluvčí však fanoušky bezpochyby přesvědčí, že se Gottovi nevede zase tak špatně, jak by se mohlo zdát.

Témata: Karel Gott