Ewa Farna promluvila o synovi: Otevřeně přiznala...!

Ewa Farna, Martin Chobot a malý Artur 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 12:25 | Aktualizováno: 9. září 2019 10:09

Ewa Farna se rozhodla, že nechce být maminkou na plný úvazek, a tak se krátce po porodu vrátila na pódia. Tříměsíčního syna ale často bere s sebou. Jak to malý Artur zvládá? Zpěvačka to prozradila fanouškům na sociální síti.

Ewa Farna nedávno oslavila 26. narozeniny s vědomím, že posledních 12 měsíců jí opravdu změnilo život. Počátkem června totiž přivedla v porodnici nemocnice ve středočeské Příbrami na svět prvorozeného syna, kolem kterého se teď točí prakticky celý její svět. Maminkou na plný úvazek ale není, jelikož se rozhodla velice brzy vrátit na pódia.

Včera si s kapelou dokonce střihla tzv. dvoják, tedy dva koncerty během jediného dne. Na sociální síti se s tím svěřila fanouškům, kteří chyběli v publiku, a konečně také prozradila něco o malém Arturovi.

„Včera jsme měli dvoják. A to s tříměsíčním pokladem, který asi věděl dopředu, do čeho se narodí. Jinak si to, jakej je, neumím vysvětlit. Cestovatel. Díky celému teamu, mojí mamince, Martinovi a Bohu za to, že když kolem sebe máte lidi, na které se můžete spolehnout, jde snad všechno,“ komentovala to zpěvačka na Instagramu.

Pro všechny pomocníky pak měla ještě následující vzkaz. „Miluju Vás a jste pro mě nepostradatelní. Díky Vám můžu mít své miminko všude sebou, tím pádem jsme všichni spokojení a zároveň se mám šanci dál realizovat jako zpěvačka, žena. Užívám si vždy tu hoďku na pódiu maximálně a vděčnější Vám všem snad už být nemůžu,“ vzkázala Farna.

Témata: Ewa Farna