Jaromír Jágr a VÁŽNÁ slova: Milenka se to prý nesmí dozvědět!

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 10:58 | Aktualizováno: 11. září 2019 10:33

Oficiálně je Jaromír Jágr po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou, který pár oznámil před pár měsíci, nezadaný, přesto teď pronesl poměrně vážná slova. Co se podle něj nesmí dozvědět milenka?

Dobrá nálada mu dlouho nevydržela. Ještě v týdnu Jaromír Jágr v livestreamu na sociálních sítích žertoval na účet Lucie Vondráčkové, teď však musí úsměv stranou. Legendární hokejista si pár dní před začátkem extraligové sezóny přivodil svalové zranění v oblasti kyčle.

„Nevím, jak se mi to mohlo přihodit,“ cituje veterána ledových kluzišť server iSport.cz. „S tímhle zraněním nemám zkušenosti, takže nevím. Kdybych měl třeba třísla nebo něco jiného, tak vím, že jsem za 14 dní v pohodě. Takhle nemůžu říct, jestli to bude týden, tři neděle nebo měsíc. Nedokážu to odhadnout,“ pokračoval olympijský vítěz z Nagana.

Momentálně nezadaný Jágr se tak bude moci soustředit na manažerskou práci v klubu, kterou jinak musí skloubit s náročným hokejovým programem. Hokejová legenda proto použila zajímavé přirovnání.

„Je to, jak když má chlap manželku a milenku, obě dvě musí uspokojit a ani jedna se to nesmí dozvědět. Skloubit tyhle dvě věci je hrozně těžké, náročné namixovat. Po určitých jednáních jít dvakrát denně trénovat není úplně jednoduchý,“ vysvětloval Jágr podle serveru.

Témata: Jaromír Jágr