Jiří Pomeje (†54): Nečekaná návštěva u hrobu!

Jiří Pomeje 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 9:00 | Aktualizováno: 9. září 2019 8:52

Ve věku 54 let zemřel koncem letošního února Jiří Pomeje, populární herec však dlouho čekal na místo posledního odpočinku. Nakonec jej rodina pochovala v Českých Budějovicích a u hrobu se objevila i poměrně nečekaná návštěva.

Je to teprve měsíc, co definitivně vyšlo najevo, kde se rodina rozhodla pochovat Jiřího Pomejeho (†54). Oblíbený herec a producent podlehl koncem února zákeřné rakovině a na dceru Aničku tak zbyla sama jeho manželka Andrea. Vdova nyní prozradila, jaké nečekané návštěvy se Pomeje u hrobu dočkal.

Do Českých Budějovic přijela truchlit právě nezletilá dcera, kterou se původně snažila dýdžejka chránit, a tak chvíli trvalo, než se odhodlala jí prozradit krutou pravdu o tatínkově skonu.

„Áňa byla na prázdninách u babičky, maminky Jirky. Ten už má v Českých Budějovicích hrob a malá na něm s babičkou už byla. Je dobře, že je zrovna tam, aspoň za ním může chodit maminka s tátou a sestrou Petrou i naše Áňa,“ řekla eXtra.cz Andrea Pomeje.

Dýdžejka nedávno prozradila, že se zbavuje další vazby na zesnulého manžela. Z bytu, který společně sdíleli, se totiž již brzy přestěhuje za svým přítelem Petrem Plačkem na vesnici.

Témata: Jiří Pomeje Andrea Pomeje