Zoufalý Karel Gott: Nevyslyšené volání domova!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 8:28

Rozporuplné pocity má Karel Gott z toho, co se v posledních dnech děje kolem jeho nejstarší dcery Dominiky, která chce své problémy s alkoholem řešit podstoupením léčby. Legendární zpěvák má v souvislosti s tím jedno velké přání.

Jako by těch starostí nebylo dost. Nemocemi sužovaný zpěvák Karel Gott je sice rád, že si nejstarší dcera Dominika konečně přiznala problém s alkoholem a hodlá nastoupit léčbu, přesto nadále panují velké obavy. Kromě dcery je podle dostupných informací má i osmdesátiletý Gott.

„Karel se bojí, aby to tam zvládla! Má psychicky nemocného manžela, trpí maniodepresí, takže pro ni rozhodně není stoprocentní podporou. Pak tam budou v nejbližším období krátké dny a dlouhé noci. Tohle všechno může její odhodlání dost ovlivňovat,“ konstatuje zdroj Blesku z okolí zpěváka.

Mistr a jeho manželka Ivana ovšem přichystali plán. Chtějí využít situace, kdy dceřin manžel Timo na více než měsíc odcestuje do zahraničí, a přesvědčit Dominiku, aby se na tu dobu přesunula na léčbu do Česka.

„Nevylučuji, že přiletím. Ale moc všechny prosím o respektování mého soukromí,“ řekla Blesku Dominika. O tom, zdali vyslyší volání domova, se nejspíš teprve rozhodne.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová