Lucie Bílá upřímně: Motivace ke svatbě!

Lucie Bílá 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 20:40

Lucie Bílá v posledních týdnech sama přiživila spekulace o svatbě s nynějším přítelem Radkem Filipim. Oblíbená zpěvačka teď prozradila, jaká by měla být správná motivace ke sňatku.

Prakticky v jednom kuse musela Lucie Bílá vysvětlovat, že si svalovce Radka Filipiho, který se po jejím boku objevuje už nějaký čas, zatím nevzala za muže. Fanoušci jí přesto nedají pokoj a upozorňují např. na prstýnky na jejich rukou, jejichž smysl oblíbená zpěvačka už rovněž prozradila.

Spekulace o utajené svatbě byly předmětem debaty i při její návštěvě pořadu Limuzína. „Kdybych si to už nezkusila, a vlastně i on, tak bychom už asi dávno byli svoji. My jsme svoji i bez toho papíru. Nebrala bych to jako téma,“ řekla Bílá v televizi Óčko s tím, že chápe, proč se všichni ptají. Fanouškům by se to podle jejího názoru líbilo.

Pro Bílou by případně šlo o třetí manželství. V roce 2002 byla krátce vdaná za hudebníka Stanislava Penka, v letech 2006 až 2008 pak tvořila manželský pár se zpěvákem Václavem Noidem Bártou. Jak nyní přiznala, ke každé svateb postrádala opravdu smysluplný důvod.

„Jednou to bylo ve zmatku a podruhé proto, že jsem chtěla, aby respektovali někoho, koho vedle mě nerespektovali. A to asi nejsou dobré motivace ke svatbě,“ má zpěvačka jasno s odstupem času. Příznivci si tedy musí ještě chvíli počkat.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi