Karel Gott, pivečko a důležitý krok! TOHLE JSTE NEČEKALI

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 17:51 | Aktualizováno: 8. září 2019 23:13

Nemocemi sužovaný zpěvák Karel Gott se na sociální síti opět pochlubil novou fotografií, na které se sám probírá fotkami. Mistr konečně působí dojmem, že je plný sil. Dokonce si dopřál nápoj, o kterém si jeho dcera Dominika může nechat zdát.

Neuběhlo ani čtrnáct dní a Karel Gott se na sociální síti opět pochlubil novými snímky, tentokrát nikoliv z chalupy v severočeské Doubici, ale z práce na připravované biografické knize. „A teď se konečně pouštím do fotek,“ komentoval fotografii z pracovny legendární zpěvák.

Karel Gott působí na fotkách bezstarostně, ačkoliv nemůže být řeč o tom, že by žádné starosti neměl. Jeho samotného už delší dobu trápí zdraví, koncem července dokonce musel zrušit účast na festivalu Benátská, jelikož jej postihl akutní plic.

Ze snímku je také patrné, že si osmdesátiletý zpěvák vychutnal pivo, o kterém si naopak může nechat zdát jeho nejstarší dcera Dominika. Tento týden totiž vyšlo najevo, že má problém s alkoholem a hodlá nastoupit léčbu. Sám Gott ji měl roky přesvědčovat, aby tak učinila.

Ustaraného Mistra dokonce litují i v zahraničí, nové fotky však mohou lidi přesvědčit, že se Gottovi nevede zase tak špatně, jak by se mohlo zdát.

Témata: Karel Gott