Dvojky, nebo trojky? Těhotná Kohoutová předmětem debat!

Berenika Kohoutová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 15:55

Herečka Berenika Kohoutová tento týden prozradila radostnou novinku, je těhotná. Potvrdila tak několik týdnů staré spekulace fanoušků. Příznivci ovšem zdaleka na jejím profilu na sociální síti neřeší pouze těhotenství.

Jan Kraus tento týden ve své oblíbené talk show běžící na televizních obrazovkách prozradil tajemství ženy, která je na nich rovněž jako doma. Herečka Berenika Kohoutová je těhotná a čeká svého prvního potomka.

Kraus ale nejspíš nebyl první, spousta fanoušků totiž byla o jejím těhotenství přesvědčena již téměř před třemi týdny. Tehdy se herečka na sociální síti pochlubila snímkem, kterému na první pohled vévodilo tetování ve tvaru srdce. Bystřejší příznivci si však všímali i jiných věcí.

„Taky tam vidím začínající těhotenské bříško,“ psala jedna z fanynek. Další diskutující se pak všechny, kterým se to nezdálo, pokusila přesvědčit jasnými argumenty. „Holky, ale vystouplé žilky značí také těhotenství,“ vzkázala ostatním příznivcům.

Jiného followera ovšem zajímaly její vnady. „Myslel jsem, že má trojky, ale jsou to dvojky. Jde to blbě poznat, když dělá stojky,” reagoval v komentáři. Vtipně tak parafrázoval text Bereničiny písničky Dělám stojky. Kohoutová se totiž stále víc věnuje také hudbě.

Témata: Berenika Kohoutová