Prachař má smůlu... Agáta ZAVELELA!

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 15:13 | Aktualizováno: 8. září 2019 9:01

Jakub Prachař už asi tuší, že tentokrát není z manželské krize cesty zpět. Jeho manželka Agáta totiž podle nejnovějších informací rázně zavelela ke generálnímu úklidu v domě, který manželé obývali.

Manželství Prachařových je podle všeho definitivně v troskách. Jakub Prachař sice novináře odkázal na svou ženu, ale ani Agáta nebyla o moc sdílnější. Rozchod potvrdit odmítla, protože o nastalé situaci prý nemůže mluvit. Už to však leccos napovídá, zvlášť když k tomu přičteme její chování na sociálních sítích.

Nejprve šlo o následující tajemný vzkaz. „Život není to, co chceš, ale co vydržíš,“ napsala na Instagramu, kde navíc o pár dní později začala vystupovat opět pod dívčím příjmením Hanychová. Pak ještě zašla ke kadeřnici, aby změnila účes.

Fotoreportérům Expresu se navíc podařilo vyfotit, jak modelka a moderátorka vyklízí dům, který s Jakubem sdíleli a vychovávali v něm děti. Server sice připouští, že může jít jen o nezbytný úklid harampádí, ale to se zdá být méně pravděpodobné.

Celé to spíš působí dojmem, že Agáta chce za manželstvím udělat tlustou čáru, o čemž svědčí i slova její kamarádky pro Blesk. „Teď to vypadá, že se v ní něco zlomilo, pohár trpělivosti přetekl a řekla si dost,“ sdělila deníku známá Prachařové.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař