Pepa Vojtek a údajná nevěra? Manželka prozradila, jak to dopadlo!

Josef Vojtek 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 13:50

Počátkem června čelil zpěvák Pepa Vojtek spekulacím o údajné nevěře a osud jeho vztahu s manželkou Jovankou vypadal všelijak. Právě ona teď prozradila, jak to u nich doma nakonec dopadlo.

Jsou to už tři měsíce, co se v tuzemských médiích spekulovalo o možné nevěře zpěváka Pepy Vojtka. Tehdy vyšlo najevo, že frontman Kabátu tráví pondělní dopoledne v domě v pražských Vysočanech, kde bydlí zpěvačka Kamila Nývltová a její manažerka Veronika Šimůnková, za kterou měl podle serveru Expres chodit.

Populární rocker čelil spekulacím o rozvodu, což nebylo v životě poprvé. Vojtek má se čtyřmi ženami pět dětí, ženatý byl třikrát. S nynější manželkou Jovankou jsou spolu přes devět let a mají syny Adama a Alberta. Teď to vypadá, že chtějí přidat ještě další společné roky.

„Máme se moc dobře a karavana jede dál. Díky moc za podporu,“ vyjádřila se Jovanka Vojtková pro eXtra.cz. Mediálně propíranou kauzu si tedy s manželem evidentně vysvětlili. Původně přitom posílala manželovi poměrně rázné vzkazy.

„Pokud chce problémy a rozbít rodinu, tak je dospělý. Měl být chytřejší a nenechat se načapat,“ nechala se slyšet krátce poté, co vše vyšlo najevo. Po pár dnech se ovšem ke kauze odmítala dále vyjadřovat, až nyní pak prozradila, že je všechno zase při starém.

Témata: Josef Vojtek (zpěvák)