Nemocná Hlaváčová po letech promluvila: Jsem ležák a chci klid!

Jana Hlaváčová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 12:21 | Aktualizováno: 8. září 2019 9:49

První zpověď po letech! Nemocemi sužovaná herečka Jana Hlaváčová, která navíc letos přišla o manžela Luďka Munzara, znovu promluvila. Její slova se logicky točila kolem zdravotního stavu. Jak na tom je?

O jednaosmdesátileté herečce Janě Hlaváčové není moc slyšet, pokud ano, tak to je spíše smutné čtení. Jako například koncem ledna, kdy ji navždy opustil milovaný manžel Luděk Munzar, který zemřel ve věku 85 let. Ani se zdravím vdovy to není o moc lepší.

„Je ze mne ale opravdu ležák. Proto nikam nechodím. Nevylezu prostě vůbec ven,“ smutně přiznala deníku Aha!. Došourá se prý už pouze tam, kam nutně potřebuje, konkrétně třeba na toaletu nebo k doktorovi. Jinam to prakticky nepřipadá v úvahu.

„Nemám chuť chodit ven. Nechci. Stejně jako už nemám chuť s nikým mluvit. Za prvé se mi občas komunikuje velmi těžce a za druhé jsem se toho v životě namluvila až až,“ svěřila se Hlaváčová, která trpí Parkinsonovou chorobou.

V rozhovoru pro Aha! také zavzpomínala na své nejslavnější role v Básnících či Chalupářích. „Bylo to moc hezké, ale bylo toho dost, jak se říká. Já teď už chci jenom v klidu dožít,“ řekla na rovinu.

Témata: Jana Hlaváčová