Obstojí Ovčáček jako moderátor? Zoufalost, do očí bijící hrubky, FRAŠKA!

Talk show Jiřího Ovčáčka 5

Autor: Eliška Pešková, stars24.cz

7. září 2019 9:25 | Aktualizováno: 8. září 2019 10:23

Jiří Ovčáček, kterého všichni jistě známe jako tiskového mluvčího prezidenta Miloše Zemana, se zoufale snaží o Talk show. S pozitivními ohlasy se ale setkává pouze sporadicky.

"Talk show Jiřího Ovčáčka ani není bizár, je to jen špatně natočená, nekvalitní nuda zabalená do prostředí, které nejspíš tvořil někdo, kdo před lety v heroinovém opojení od někoho slyšel, jak vypadá set pro talk show." Tak praví reflex.cz a nutno říci, že drtivá většina národa s ním souhlasí.

V prvním díle byla hostem nové talk show na TV Barandov ministryně financí Alena Schillerová, kterou Ovčáček dle nalajnovaného scénáře zpovídal. Podle slov diváků to ale byla nuda. "Jiří Ovčáček není evidentně schopen vést přirozeně rozhovor," píší o něm. Talk show má být vysílána pravidelně každou středu na TV Barrandov.

Politická agitace Zemana a Babiše... silně to připomíná husákovská léta.. Bože můj, nikdy bych si nepomyslel, že se tohoto kdy dočkáme znova..a ejhle to tady zase ?

— Tomáš Hasalík (@hasalik_tomas) September 4, 2019

Moderátor z něj tedy asi nebude, koneckonců ani youtuber, vzhledem k tomu, že si nedokáže pohlídat zveřejnění videa bez pravopisné chyby a v jeho talkshow byla tedy hostem paní "ministrině". Nicméně se včera objevil v roli televizní hvězdy na Barrandově už podruhé a tentokrát byl hostem František Ringo Čech.

Na upoutávku ke druhému dílu zveřejněnou na facebooku TV Barrandov se slovy „Povídání to bylo vskutku příjemné a oba pánové si ve studiu velice rozuměli. Ringo Jiřímu mimo jiné prozradil, proč si tak náramně rozumí s Milošem Zemanem,“ reagovali uživatelé sociální sítě mnohdy i vulgárními komentáři. Málokdo dává Ovčáčkovi naději.

Povídání to bylo vskutku příjemné a oba pánové si ve studiu náramně rozuměliNo bodejť ???

— Pavel Dvořák (@pduh66) September 4, 2019

Aby nalákal více diváků, prozradil redakci extra.cz, že není vyloučena možnost hostování prezidenta Miloše Zemana v jednom z následujících dílů. Podle slov diváků je ale celý projekt fraška. Uvidíme, jak dlouho na scéně vůbec vydrží.

Témata: Jiří Ovčáček Talk show Jiřího Ovčáčka