Dominika Gottová v boji s démony: Zpropadený absťák!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. září 2019 8:58

Dominika Gottová tento týden přiznala, že má problém s alkoholem, je ovšem odhodlaná se svými démony bojovat, což potěšilo jejího nemocného otce Karla. Zpěvákova nejstarší dcera ale připustila velké obavy.

Karel Gott má v posledních dnech zase o starost víc. Nejen, že ho stále trápí zdraví, v tomto týdnu také vyšlo najevo, že jeho nejstarší dcera Dominika, která dlouhodobě žije v zahraničí, má problém s alkoholem. Naštěstí si jej konečně přiznala a rozhodla se nastoupit nákladnou a především náročnou léčbu.

Jak sama Dominika potvrdila, pomyslnou poslední kapkou byla letní návštěva Prahy, kam sice přijela blahopřát tatínkovi Karlu Gottovi k 80. narozeninám, ale neodpustila si ani noční výlet do města. Mistr ji o správnosti rozhodnutí, které učinila až nyní, přesvědčoval roky.

Bohužel, ani razantní krok zatím veškeré obavy nerozptýlil, spíš naopak. „(Dominika) ví, že absťák je nejhorší fáze léčení! Má velký strach. Ale chce to zvládnout. Kvůli sobě, tátovi i lidem kolem sebe,“ sdělil Blesku zdroj z okolí nejstarší dcery legendárního zpěváka.

Alespoň jeden dobrý signál ale existuje, Dominika věří, že všechno dobře dopadne. „Jsem odhodlaná! Děkuji všem, kteří mi věří a podporují mne,“ řekla Blesku.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott