Těhotná Vignerová o první reakci otce: Kdo a proč měl strach?

Vignerová, Aneta 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 16:57

Aneta Vignerová včera potvrdila radostnou informaci, někdejší Česká Miss se brzy stane maminkou. Teď kráska v očekávání prozradila, jaká byla první reakce otce dítěte, scénáristy Petra Kolečka.

Jak vás stars24.cz informoval již včera, modelka Aneta Vignerová je těhotná, prvního potomka čeká s autorem seriálu Most! Petrem Kolečkem, který je mistrem na vymýšlení replik pro herce. Jak ale obstál, když mu někdejší královna krásy oznámila radostnou novinku?

„Petr byl moc šťastný, ale má o mě teď stále strach, což se mi ale samozřejmě líbí,“ prozradila kráska z Havířova Super.cz. Přes partnerovy obavy však nechce o žádném klidovém režimu vůbec slyšet. Ačkoliv jde v její práci v první řadě o dokonalou postavu, vzdát se jí zatím nehodlá.

„Zatím stále pracuji a chci i dál. I když vidět už to trochu jde,“ přiznala zmíněnému serveru. „Léto bylo klidnější, stále více pracuji tady v Česku. Zahraničí už mě láká spíš na cestování,“ nechala se slyšet Vignerová.

Úspěšná modelka má za sebou několik nevydařených vztahů se sportovci. Ačkoliv s Kolečkem si evidentně náramně rozumí, papír potvrzující jejich vztah zatím nepotřebují. Dítě bude bohatě stačit. „Momentálně si užíváme tenhle zázrak. A to je o dost důležitější,“ vysvětlila Aneta.

Témata: Aneta Vignerová Petr Kolečko (scénárista)