Ochotská upřímně o Rosolovi: Dal mi vymodlené dítě… Teď je to takhle!

Michaela Ochotská 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 16:18

Jsou to již téměř dva roky, co se moderátorka Michaela Ochotská rozvedla s tenistou Lukášem Rosolem, jejich spory ale pokračovaly ještě dlouho poté. Její nejnovější vyjádření ale dává tušit, že nejspíš došlo k jistému posunu.

Někdejší moderátorka zpravodajství Michaela Ochotská v poslední době zmizela lidem z očí. Když už, psalo se především o jejích sporech s exmanželem Lukášem Rosolem, které měly často dost absurdní rozměry. Ještě letos na jaře to vypadalo všelijak, náhle je však ze slov Ochotské poznat, že se něco změnilo.

„Řekla bych, že vše je snad na dobré cestě,“ odpověděla Michaela eXtra.cz na dotaz, zdali už je mezi nimi vše urovnáno. Sama moderátorka navíc o vztahu s tenistou opět bez problémů mluví. Dokonce to vypadá, že ho rozhodně nelituje.

Mluvila totiž o svém konci v televizi, který zapříčinil právě zvrat v osobním životě. „Narodil se nám s Lukášem syn a můj život se zcela změnil jiným směrem,“ přiznala serveru s tím, že ji baví být maminkou na plný úvazek.

„Dítě jsem si hrozně přála… Andreásek je vymodlené dítě, protože to nešlo všechno úplně lehce. A když se nám syn narodil, tak jsem byla pevně rozhodnutá, že si chci roli maminky užít naplno a věnovat se mu, což dělám doteď a jsem opravdu šťastná,“ dodala Ochotská.

Témata: Michaela Ochotská Lukáš Rosol