Rázná Andrea Pomeje: Zbaví se poslední vazby na Jiřího (†54)!

Andrea Pomeje se svým mužem Jirkou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 15:01

Andrea Pomeje hodlá s dědictvím po zesnulém manželovi Jiřím zatočit do konce letošního roku. Poslední vazby, kterou je společný byt, se chce zbavit do prosince. Kam se chce pohledná dýdžejka stěhovat?

Když koncem února podlehl Jiří Pomeje rakovině, jeho manželka Andrea zůstala sama nejen na dceru Aničku, ale i na prostorný byt v pražském Břevnově, který manželé společně obývali. Už nedávno vdova naznačila, že má v plánu stěhování, konkrétní termín ale nepadl. Úplně jasno je až teď.

„Původně jsem se odtud měla stěhovat až za nějaký ten čas, nakonec to ale vyšlo tak, že už v prosinci budeme bydlet v novém,“ prozradila eXtra.cz. Její kroky vedou za přítelem Petrem Plačkem na vesnici, kde bydlí i rodiče svalovce. „A dceři určitě venkov jenom prospěje,“ je přesvědčená.

Zároveň má ale Andrea ze stěhování obavy. „Jen mám strach, jak všechno zvládneme. Dům, který si Petr staví, je maličký, ale je na něm přece jen spousta práce,“ svěřila se serveru diskžokejka. Aby se stihl prosincový termín nastěhování, musí být veškeré práce dokončeny do konce října.

„Ale už se moc těším. Bude to nová životní etapa, navíc s mužem, s kterým si dokážu představit celou svou budoucnost,“ dodala optimisticky na závěr.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje