Dominika Gottová: STRACH z léčby! Jak to dopadne?

Dominika Gottová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 14:26

Dominika Gottová se chce zbavit problémů s alkoholem, a tak se rozhodla naslouchat radám otce Karla Gotta a podstoupit léčbu. Nejstarší dcera zpěváka z ní však už dopředu má velký strach. Čeho se obává?

Dominika Gottová tento týden učinila zásadní životní rozhodnutí. Přiznala si, že má problém s alkoholem a hodlá nastoupit léčbu. Jak sama potvrdila, pomyslnou poslední kapkou byla letní návštěva Prahy, kam sice přijela blahopřát tatínkovi Karlu Gottovi k 80. narozeninám, ale neodpustila si ani noční výlet do města.

„Skončím s tím a bude zase dobře,“ neztrácí víru zpěvákova nejstarší dcera. Podle všeho se však už dopředu léčby děsí. V zařízení ji totiž čeká ten pravý očistec. „Ví, že absťák je nejhorší fáze léčení! Má velký strach. Ale chce to zvládnout. Kvůli sobě, tátovi i lidem kolem sebe,“ řekl Blesku zdroj z jejího okolí.

Obavy vyjádřil svým způsobem i sám Gott, a to prostřednictvím své mluvčí. Aneta Stolzová totiž doslovně uvedla, že „neustálá finanční pomoc ze strany otce problém nevyřeší“. Na Bertramce proto doufají, že Dominika svůj názor nepřehodnotí.

Mistra kvůli starostem s nejstarší dcerou dokonce litují v zahraničí. Gott má totiž svých starostí dost, jelikož jej neustále trápí nějaké zdravotní problémy.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott