Nemocný Gott trpí kvůli Ivaně? Vendula Svobodová má jasno!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 12:33 | Aktualizováno: 8. září 2019 17:47

Nemocemi sužovaný zpěvák Karel Gott se vždy může opřít o podporu o poznání mladší manželky Ivany. Jenže Vendula Svobodová má dojem, že Ivana při péči o manžela dělá chybu. Co jí vdova po legendárním skladateli vyčetla?

Vendula Pizingerová je vdovou po zesnulém Karlu Svobodovi, dvorním skladateli legendárního Karla Gotta, který letos v červenci oslavil 80. narozeniny. Pozvánku na oslavu v Divadle Na Jezerce přesto neobdržela a v médiích se spekulovalo, že za to mohou neshody mezi ní a Gottovou manželkou Ivanou.

Právě ta je největší oporou manželovi, kterého prakticky neustále sužují nějaké zdravotní problémy. „Myslím, že Ivana Gottová uznala, že je Karel nemocný člověk a snaží se ho bránit. Od okolního světa,“ konstatovala Vendula v internetové televizi XTV. Zároveň je ale na pochybách, že je takový postup správný.

„Já si myslím, že pro Karla Gotta je okolní svět jeho potrava. Ivana je mladá holka, která to nemá jednoduché. Je ambiciózní a žít ve stínu Karla není nic jednoduchého,“ dodala Pizingerová, které bylo líto, že na červnovou oslavu nemohla.

Organizaci totiž údajně měla na starosti Ivana, která tedy rozhodovala i o pozvánkách. „Ve Vendule viděla vždycky velkou konkurenci,“ tvrdil tehdy dobře informovaný zdroj deníku Aha!. Nynější slova vdovy po oblíbeném skladateli toho nejspíš mnoho nezmění.

Témata: Karel Gott Vendula Pizingerová Ivana Gottová