Zdeněk Godla promluvil o Ordinaci: Jsem v p*deli!

Zdeněk Godla 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. září 2019 11:06

Zdeněk Godla (44) se proslavil jako svérázný Franta ze seriálu Most! Upoutal natolik, že jej Nova obsadila do divácky oblíbené Ordinace v růžové zahradě 2. Zdeněk se netají tím, že je to pro něj obrovská výzva!

Zdeněk Godla v Ordinaci dostal roli Ludvy, bratra Boba Schwarze v podání Martina Zounara (52). „První obrazy jsem točil s Martinem Zounarem, Robertem Jaškówem a Romanem Štabrňákem, všichni byli super, byla i sranda. Cítil jsem se tam dobře, jako doma,“ svěřil se Godla v době, kdy začal s natáčením.

Když jej oslovila produkce seriálu, byl z toho prý v šoku. Co přesně mu proběhlo hlavou? „Že jsem v p*deli,“ svěřil se pro eXtra.cz Zdeněk Godla. Tahle práce je podle něj úplně jiná než to, čemu se až dosud věnoval.

„Poznal jsem, jak to tady frčí. Jak jsou rychlí, sice věčně neumím text, ale snažím se. Šprtám. Doma i v autě cestou na natáčení mi vždycky někdo předčítá scénář a já odpovídám.

Pomocnou ruku mu prý poskytli i jeho herečtí kolegové. „Martin Zounar i Lenka Termerová mi pomáhají. Oni umí improvizovat, když něco zkazím, umí nahodit a navázat,“ pochvaluje si Zdeněk.

Ani tak to ale nemá úplně jednoduché! Každý den před natáčením totiž musí vstávat ve čtyři hodiny ráno, aby stihl být včas na natáčení v hostivařských ateliérech.

I když s natáčením začal před několika měsíci, na obrazovky se dostal až po prázdninové pauze. O tom, jak mu nová role sedla, se diváci mohou přesvědčit v úterý a ve čtvrtek!

Témata: Zdeněk Godla Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 Martin Zounar