Těhotná Berenika Kohoutová? Bříško ukázala už tady!

Berenika Kohoutová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 11:16

V očích většiny lidí už bude Jan Kraus navždy tím člověkem, který prozradil, že je Berenika Kohoutová těhotná. Pravdou ovšem je, že někteří fanoušci populární herečky moderátora předběhli – jak se říká – o parník.

Středeční Show Jana Krause přinesla jedno velké odhalení z tuzemského šoubyznysu. Populární herec a moderátor prozradil, že pozvaná herečka Berenika Kohoutová je těhotná. Její mobil bezpochyby zaplavily přinejmenším desítky blahopřejných zpráv. Od některých lidí možná už i před odvysíláním pořadu.

Řada fanoušků totiž byla o Bereničině těhotenství přesvědčena již téměř před třemi týdny. Tehdy se herečka na sociální síti pochlubila snímkem, kterému na první pohled vévodilo tetování ve tvaru srdce. Bystřejší příznivci si ovšem všimli i něčeho jiného.

„Já vidím důvod, čím nastartovat bulvár,“ stojí kupříkladu v komentářích. Někteří fanoušci dokonce na rovinu napsali, co si myslí. „Taky tam vidím začínající těhotenské bříško,“ psala jedna z fanynek. Další diskutující se pak všechny, kterým se to nezdálo, pokusila přesvědčit jasnými argumenty.

„Holky, ale vystouplé žilky značí také těhotenství. Takže pravdu zná jen Berenika a my se nechme překvapit. Hlavně pohodičku a těšení se na cokoli,“ vzkázala ostatním příznivcům. Herečka pak její slova potvrdila ve středeční talk show.

Témata: Berenika Kohoutová