Dominika Gottová NAOSTRO: Před tátou ani kapka, pak se rozjela!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. září 2019 8:48 | Aktualizováno: 6. září 2019 23:02

Dominika Gottová si v tomto týdnu konečně přiznala problém s alkoholem, k radosti otce Karla Gotta se navíc rozhodla se svými démony bojovat. Nejstarší dcera legendárního zpěváka teď popsala, jak se před tatínkem přetvařovala.

Dominika Gottová ve středu oznámila, že i na popud svého známého otce se rozhodla nastoupit léčbu kvůli problémům s alkoholem. V médiích se spekulovalo, že pomyslnou poslední kapkou měla být její červencová návštěva Prahy. Nejstarší dcera legendárního zpěváka to nyní v podstatě potvrdila.

„Před tátou jsem se držela, alkohol jsem nepila, jen džus. Pak jsem si dala ve městě víno,“ přiznala Dominika Blesku. Vzápětí připustila, že to s otcem neměla lehké. „Vždy se zlobil, když jsem si dala alkohol v jeho přítomnosti,“ svěřila se deníku.

Víru, že nakonec všechno dobře dopadne, rozhodně nepostrádá. „Skončím s tím a bude zase dobře,“ je přesvědčená Gottová. Zato na Bertramce optimismus krotí. Gottova mluvčí Aneta Stolzová totiž doslovně prohlásila, že „neustálá finanční pomoc ze strany otce problém nevyřeší“. Mistra kvůli starostem s nejstarší dcerou dokonce litují v zahraničí. Přejme si tedy, aby všechno dobře dopadlo.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott