Těhotná Lucie Šafářová: Mám toho plný kecky!

Lucie Šafářová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 21:19 | Aktualizováno: 6. září 2019 14:27

Těhotná tenistka Lucie Šafářová nedávno přiznala, že má z blížícího se porodu jisté obavy. Starosti už ovšem partnerce hokejisty Tomáše Plekance dělá samotné těhotenství. Přitom jí ještě čekají tři měsíce.

Lucie Šafářová bezpochyby odškrtává v kalendáři dny zbývající do prosincového termínu porodu prvního potomka, kterého čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Někdejší úspěšná tenistka nedávno prozradila, že se po debatě s kamarádkou a spoluhráčkou Andreou Sestini Hlaváčkovou obává možných komplikací.

„Máme vypracovanější břišní svaly a kvůli tomu máme v těhotenství tvrdší břicho než jiné maminky. I porod kvůli tomu může být horší,“ vysvětlila serveru iSport.cz. Strastiplné ovšem dokáže být už samotné těhotenství.

Šafářová se totiž dnes pochlubila na sociální síti snímkem s kamarádkou. Spokojený výraz ve tváři byste ovšem hledali marně. „Když se odpoledne potkají dvě těhule a mají toho plný kecky,“ okomentovala Šafářová fotografii.

Alespoň veškeré zdravotní komplikace v těhotenství už odezněly. Stavy nevolnosti podle slov tenistky pominuly, a tak Lucie lituje jediné věci. Musí si odepírat milovaný sport.

Témata: Lucie Šafářová