Vondráčková terčem nejapného vtípku: Může za to Jágr!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 17:50 | Aktualizováno: 5. září 2019 19:19

Lucie Vondráčková se stala terčem nejapného vtípku ze strany Jaromíra Jágra, který ještě nedávno seděl v jedné šatně s jejím manželem Tomášem Plekancem. Zpěvačka mu teď prý odloudila jiného hokejistu. O kom je řeč?

Svého času se proslýchalo, že Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec se seznámili díky Jaromíru Jágrovi. Ačkoliv se manželé právě rozvádějí, Jágr evidentně nadále nemá problém ani s jedním z nich. Plekanec byl ještě před pár měsíci jeho podřízeným a zpěvačka se teď nečekaně stala terčem vtípku legendárního hokejisty.

Jágr si totiž oblíbil živá vysílání na sociální síti, kde fanoušky zaskočil šokujícím tvrzením. Údajně totiž chtěl, aby s ním v jedné šatně usedl další hokejista, který se kolem Lucie motá. Řeč je o brankáři Marku Peksovi.

„My jsme chtěli jednoho gólmana, ale teď si ho vzala Lucka,“ vtipkoval Jágr na kameru. Médii přitom proběhla informace, že Peksa pověsil brusle na hřebík a chce se věnovat trénování fitness. Dokonce se objevily spekulace, že se na slavné zpěvačce chce jen zviditelnit, což Vondráčkovou pořádně vyděsilo.

Témata: Lucie Vondráčková Jaromír Jágr Marek Peksa