Těhotná Berenika Kohoutová: Drsná slova o svém ex!

Berenika Kohoutová 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. září 2019 16:35 | Aktualizováno: 5. září 2019 18:36

Zpráva o těhotenství Bereniky Kohoutové překvapila nejednoho jejího fanouška. Ostatně není divu, rozváděla se ani ne před rokem a už nyní čeká dítě s jiným. O svém ex přitom v poslední době vůbec nemluvila hezky.

Jak už stars24.cz informoval, těhotenství propálil moderátor Jan Kraus. Není to přitom tak dávno, kdy herečka tvrdila, že dítě zatím neplánuje.

Ještě v červnu Berenika Kohoutová uvedla, že s přítelem Kryštofem na děti nepospíchají a že ona sama v této oblasti nic neplánuje. Dodala ale, že nechává věcem volný průběh.

A jak se ukázalo, osud rozhodnul. Těhotná herečka si přitom teprve loni prošla rozvodem s filmovým producentem Pavlem Čechákem. S bývalým mužem Táni Vilhelmové byla vdaná necelé dva roky. A ke konci o něm nemluvila moc hezky.

"Když se dospělý rozvedený muž se dvěma dětmi rozhodne, že si mě vezme, a po roce a půl se rozhodne, že už mě nechce, tak je to takové... No, člověk to nečeká. Představa, že starší chlapi vědí, co chtějí, se mi tím trošku rozmetala. V době nejšílenějšího zápřahu jsem musela hledat byt, stěhovat se, zařizovat. Ale přežila jsem a myslím, že mě to posílilo," řekla tehdy čtvrteční Magazín Dnes.

Témata: Berenika Kohoutová