Miss Aneta Vignerová je těhotná: Dítě čeká s autorem seriálu Most!

Vignerová, Aneta 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 15:37 | Aktualizováno: 5. září 2019 20:06

Modelka a někdejší královna krásy Aneta Vignerová dnes oznámila radostnou novinu. S filmařem Petrem Kolečkem čekají prvního společného potomka. Havířovská kráska už dokonce promluvila o pohlaví miminka.

Roky s devítkou na konci jsou pro brzy dvaatřicetiletou modelku Anetu Vignerovou osudové. Deset let po vítězství v České Miss oznámila pohledná brunetka ještě mnohem radostnější novinku, je těhotná se svým současným partnerem, spoluautorem seriálu Most! Petrem Kolečkem.

„Chtěli jsme to světu sdělit po vlastní ose. Rodina to ale už ví,“ řekla eXtra.cz Vignerová, která to s Kolečkem vzala hopem. Nejsou spolu totiž ještě ani rok a už se těší na společného potomka. „Pohlaví miminka zatím nevíme,“ dodala Vignerová.

Nápovědou bylo i chování krásky z Havířova na včerejším slavnostním představení nové kolekce šperků. Přinejmenším na jednom ze snímků, kterými se sama Aneta chlubila na sociální síti, si totiž podezřele hladila bříško. Jen o pár hodin později se ukázalo, že k tomu měla logický důvod.

Vignerová nakonec našla toho pravého v jiných vodách, než kde dlouhá léta lovila. V minulosti totiž randila hlavně se sportovci, v posteli měla fotbalového reprezentanta Tomáše Ujfalušiho či hokejistu Michala Gulašiho, který se nedávno rozešel s jinou modelkou Vlaďkou Erbovou.

Témata: Aneta Vignerová Petr Kolečko (scénárista)