Martin Kocián z Lunetic končí! Zklamal kolegy! Skupina od něj dává ruce pryč!

skupina Lunetic 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. září 2019 11:21

Blonďatý Martin Kocián (42) byl mladý, úspěšný a velmi populární. Jako člen klučičí skupiny Lunetic po něm šílely fanynky všeho věku! Jenže od té doby uplynulo hodně času a dívčí idol se dostal do pořádných průšvihů. Když už to vypadalo, že se vzpamatoval, objevily se na obzoru další problémy!

V devadesátých letech byli Martin Kocián a skupina Lunetic na vrcholu. Jenže pak sláva opadla a blonďatý zpěvák sešel na scestí a měl problémy s drogami, kvůli kterým dokonce skončil v léčebně. „Vydělal jsem si s Luneticem pět miliónů korun a velká část z těch peněz šla na drogy," prozradil před lety Martin.

Poslední dobou to ale vypadalo, že se opět dokázal vzpamatovat! Když se skupina Lunetic dala po letech dohromady a začala připravovat turné k výročí dvaceti let od založení, přizvali ostatní členové i Martina, bez kterého by to asi ani nešlo. Hlasitě se ale šuškalo o tom, zda to byl dobrý nápad a jestli se lze na tohoto rebela vůbec spolehnout!

Jak se ukázalo, tyto otázky byly na místě! Zpěvák totiž bez omluvy nedorazil na koncert a nikdo o něm nic neví! „O Martinovi už několik dní vůbec nic nevíme. Nebere telefony a ani jeho maminka netuší, kde je. Údajně měl vyrazit do Prahy. Na poslední vystoupení ale nepřijel,“ řekl eXtra.cz manažer kapely Zdeněk Obhlídal.

Lunetici se proto rozhodli, že s Martinem definitivně skoncují! „Jedinou omluvenkou pro současné chování by asi bylo jen to, kdyby přinesl potvrzení, že ležel v nemocnici v kómatu,“ dodal manažer. Zdá se tedy, že Martin ve skupině Lunetic definitivně skončil!

Témata: skupina Lunetic Martin Kocián