Vondráčková se rozjela: Jako herečka jsem vyřízená, zpívat můžu jako Dara! Kolik vydělává?

Lucie Vondráčková 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. září 2019 9:21 | Aktualizováno: 5. září 2019 18:36

Lucie Vondráčková se sice z rozhodnutí soudu musela vrátit do Česka, přesto na život v Kanadě nedá dopustit. Může se tam uplatnit především jako herečka, což ji tady nenabídnou. Přesto má i Česko pro ni své výhody.

Lucie Vondráčková přiznala, že tím vším, co se kolem ní děje, její hodnota v pěveckém světě stoupá. Prozradila také, o jaké částky si může na koncertech říkat.

"Za čtyřicetiminutové vystoupení si můžu – stejně jako Dara Rolins – říct o 200 tisíc korun a nikdo nehne brvou," řekla serveru Expres. O popularitu po hudební stránce nemá nouzi.

Horší je to ale s jejím herectvím. "V hereckém světě je to ale katastrofa. Nikdo ve svém filmu takovou popularitu nechce. Já víc točím tam než tady," dodala.

České filmy, v nichž hrála, údajně nemůže ani dokoukat do konce. Baví jí hraní v angličtině, navíc má pocit, že se jí anglicky i lépe mluví.

Proto také odmítla některé role, například v seriálu Modrý kód. "Měla jsem hrát to, co hraje Sabina Laurinová. Neoficiálně mě znovu kontaktovali. Psal mi Vodochodský. Já jsem to odmítla, že budu v Kanadě, že nemůžu jezdit," přiznala.

Uvedla také, že její mámu naštvalo, když její otec komentoval rozvod jí a Tomáše Plekance. "Můj táta řekne všechno. I to, co neví. Vždycky mu říkám, aby neříkal věci, o kterých neví, jak jsou. Jak říkal, že jsme se rozešli v autě, dostal od mamky strašnou čočku. Ta mu řekla, že je to jenom mezi mnou a Tomášem a on nemá právo do toho zasahovat," řekla serveru.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec