Veronika Žilková ve stresu z dcery? Řekla, jak je to v Česku!

Veronika Žilková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 9:24 | Aktualizováno: 5. září 2019 18:02

Veronika Žilková prokázala, že má i v Izraeli dobrý přehled o tom, jak to funguje v Česku. Ne, o současných manželských problémech její dcery Agáty řeč nebyla, ačkoliv to herečce určitě dělá starosti. Tentokrát totiž šlo o nejmladší Kordulu.

Veronika Žilková má už tři dospělé děti, které ji více či méně přidělávají vrásky ve tváři. Oblíbená herečka je přesto nadále maminkou na plný úvazek, jelikož nejmladší dcera Kordula je stále ještě školou povinná. Povinnosti z toho plynou i pro její rodiče, a tak Žilková musela na návštěvu do americké školy, kde dospívající dívka během pobytu v Izraeli studuje.

„Hurá na třídní schůzku… snad budu rozumět aspoň půlce… i když i to stačí,“ poukazovala Veronika na sociální síti na to, že její znalost angličtiny možná nebude dostačující. I přesto si všimla jedné pozoruhodné věci.

„Škola, kde hlavní záměr je nestresovat děti ani rodiče… v Česku je to ve škole naopak,“ vyjádřila se na rovinu Žilková, jejíž vnuk Kryšpín tento týden poprvé do české školy šel, a to ve chvíli, kdy to doma úplně neklape.

Kryšpínova matka a zároveň dcera herečky Agáta Prachařová si totiž řekla „dost“ a podle všeho se přestala snažit o záchranu manželství s Jakubem Prachařem. Pokud tedy Veroniku Žilkovou nestresuje školou povinná Kordula, její nejstarší dcera Agáta jí nejspíš starosti dělá. Na dálku ovšem může leda tak poradit, jak by se zachovala ona.

Témata: Veronika Žilková