Zdeptaná Agáta: DOST! Drsné svědectví o konci Prachařových!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 8:49 | Aktualizováno: 6. září 2019 11:35

Manželství je v troskách a otázka zní jasně. Kdo za to může? Kamarádka Agáty Prachařové podala drsné svědectví o konci vztahu, které vrhá špatné světlo především na Jakuba Prachaře. Co měl své ženě provádět?

Tentokrát to vypadá na definitivní konec. Jakub Prachař sice novináře odkázal na svou ženu, ale Agáta Prachařová o osudu jejich manželství mlčí. Na sociálních sítích se ovšem chová tak, že o konci vztahu pochybuje jen málokdo. Tajemné vzkazy či návrat k dívčímu příjmení poslouží jako dobré důkazy.

Lidé z okolí hvězdného páru navíc nedokázali udržet jazyk za zuby. „Agáta byla tím, kdo se snažil za každou cenu jejich manželství udržet,“ prozradila Blesku známá modelky, moderátorky a především dvojnásobné maminky.

Podle kamarádky si Prachař na manželce léčil komplexy, neustále jí něco vyčítal a choval se arogantně. Dcera herečky Veroniky Žilkové si to prý dlouho nechávala líbit. Ostatně ještě minulý týden tvrdila, že je mezi manželi všechno v pořádku.

„Teď to vypadá, že se v ní něco zlomilo, pohár trpělivosti přetekl a řekla si dost,“ sdělila deníku tajemná osoba z okolí Prachařové.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař