Karel Gott a boj s alkoholem: ZAPLATÍ ZA TO?

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. září 2019 8:23 | Aktualizováno: 5. září 2019 23:21

Sám Karel Gott má vlastních starostí až až, v posledních hodinách mu však přibyly další vrásky kvůli nejstarší dceři Dominice, která si konečně přiznala problém s alkoholem. Kdo ale zaplatí nákladnou léčbu?

Roky se Karel Gott snažil přesvědčit svou nejstarší dceru, aby začala řešit svůj problém s alkoholem. Až včera Dominika Gottová konečně oznámila, že má v plánu nastoupit na léčení. Pomyslnou poslední kapkou byla nedávná návštěva Prahy, kam sice přijela hlavně poblahopřát tatínkovi k narozeninám, noční prohlídku města si ovšem neodpustila.

Jak je dobře známo, Dominika byla v minulosti často závislá na finanční pomoci ze strany legendárního zpěváka. Podle vlastních slov jí dokonce jeho peníze zachránily život. Logicky se proto nabízí otázka, zdali i nákladnou léčbu, kterou hodlá podstoupit, zaplatí právě Gott.

„S ohledem na citlivost celé záležitosti, soukromí a zejména jasný cíl vyléčení Dominiky nebudeme zveřejňovat více informací, které by úspěšnou léčbu mohly narušit,“ uvedla pro Expres Gottova mluvčí Aneta Stolzová. Už dříve však doslovně prohlásila, že „neustálá finanční pomoc ze strany otce problém nevyřeší“. Z toho se dá leccos usuzovat.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott