Dáda Patrasová v šoku: Uvažuje o SEBEVRAŽDĚ?

Dagmar Patrasová 7

Autor: Eliška Pešková, stars24.cz

4. září 2019 22:14

Zatímco se dětské ikoně Dádě Patrasové (63) v profesním životě daří, její manžel Felix Slováček (76) tvrdí, že je to alkoholička. Dáda ale vůbec nechápe o co jde a přiznává, že je momentálně velice šťastná.

Dáda Patrasovási nedávno užila koncert v Olomouckém kraji, který má velice pozitivní ohlasy fanoušků. Kladně bylo hodnoceno i její nedávné vystoupení v rámci festivalu ve Vizovicích. Dáda se na veřejnosti nejeví jako osoba, která by měla deprese a celé dny se utápěla v alkoholu. Přiznává ale, že se občas napije.

Její muž ji líčí jako trosku, ona jen kroutí hlavou. Je to z jeho strany závist? "Pravděpodobně mu vadí, že se mi daří v profesním životě a jsem šťastná i bez něj," uvedla v rozhovoru pro magazín sedmička.

Felix Slováček také tvrdí, že uvažuje o sebevraždě. "Nemám slov. Jsem z toho stále otřesená a v šoku," vysvětluje Dáda.

Dále dodává, že se už nenechá vyprovokovat k tomu, aby se nechala unést emocemi a řešila spory veřejně, jako když v minulosti prozradila, že Slováčkovi byla diagnostikována Demence, což se mimochodem potvrdilo. Za tento svůj prohřešek se veřejně omluvila.

"Praní špinavého prádla na veřejnosti je mi bytostně odporné a odmítám se toho účastnit, obzvlášť když to všechno čtou naše rodiny a hlavně děti," říká dál v rozhovoru, kde podotýká, že ona sama se nemusí obhajovat. Výsledky její práce mluví za vše. Dáda je v pořádku a plná života.

Možnou příčinou drsných slov z úst Slováčka může být i taktická příprava saxofonisty na rozvod s Dádou. Pravda ale podle jejích slov bude v budoucnosti odhalena.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček