Prachař promluvil… Komplexy, arogance a dolézání!

Jakub Prachař 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 16:57 | Aktualizováno: 4. září 2019 22:07

Spekulace o definitivním konci vztahu manželů Prachařových nechávali oni sami dlouho beze slov. Mlčení prolomil až Jakub Prachař, který však moc dobré vysvětlení nastalé situace nepodal. Zato kamarádka Agáty si pusu na špacír pustila.

Manželství je nejspíš definitivně v troskách. Pro média sice Agáta Prachařová mlčí, její chování na sociálních sítích se však zdá být dostatečným vodítkem, ať už máme na mysli tajemný víkendový vzkaz nebo fakt, že začala opět vystupovat pod dívčím příjmením Hanychová.

Její manžel Jakub Prachař dokonce telefon zvedl, ale novináři už mluvili i s výřečnějšími osobami. „Zeptejte se jí, ne mě!“ odsekl na dotaz Blesku. Podle informací deníku ale není pochyb o úplném konci vztahu, který se Agáta ještě nedávno snažila za každou cenu zachránit. Před svým mužem se prý dokonce ponižovala.

„Přestože si na ní Jakub léčil své komplexy, neustále jí něco vyčítal, choval se k ní arogantně, ona byla jako to odkopávané štěně, které neustále dolézá za svým páníčkem a je mu bezmezně oddané,“ popsala Blesku kamarádka modelky a moderátorky.

Agáta to podle všeho dlouho trpěla, ještě minulý týden se dušovala, že je mezi manželi všechno v pořádku. Jenže pak došlo k zásadnímu zvratu. „Teď to vypadá, že se v ní něco zlomilo, pohár její trpělivosti přetekl a řekla si dost,“ dodala známá dcery herečky Veroniky Žilkové.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová