Dominika Gottová a démon alkohol: Tohle byla poslední kapka!

Dominika Gottová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 15:40

Až do dnešního rána nikdo netušil, že kromě zdraví trápí Karla Gotta i potíže v rodině. Nejstarší dcera Dominika si konečně přiznala problém s alkoholem a chce se jít léčit. Poslední kapkou měla být nedávná návštěva Prahy.

Nejen na Bertramce je z toho pořádné haló. Nejstarší dcera legendárního zpěváka Dominika Gottová dnes oznámila, že má vážný problém s alkoholem a hodlá podstoupit léčbu. Podporu už ji vyjádřil jak její otec Karel, tak jeho manželka Ivana, která dokonce pomáhá s vyhledáním odborné pomoci.

K uvědomění si problému mělo podle všeho dojít po prázdninové návštěvě Prahy, kam Dominika dorazila především poblahopřát nemocemi sužovanému tatínkovi k 80. narozeninám. Zároveň si ovšem neodpustila intenzivní prohlídku noční metropole.

„Lidé, co se s ní potkali, byli šokovaní. Byla nateklá, měla tiky, mluvila jak robot, k tomu ještě nesrozumitelně. Tahle holka, která na sebe dřív dbala možná až moc přehnaně, byla i silně cítit potem,“ prozradil eXtra.cz dobře informovaný zdroj.

Gott byl prý po této eskapádě vzteky bez sebe a rozhodl se přitlačit. Podle slov mluvčí se zpěvák snažil svou nejstarší dceru přesvědčit o nutnosti léčby celé dva roky. Ve vzduchu je proto i nyní cítit jisté napětí.

Problémy s alkoholem se podle anonymního zdroje eXtra.cz datují do období po roce 2015. Na Dominiku tehdy dolehla tíživá situace – manželské i finanční problémy, zdravotní potíže otce i matky a rodinné spory o majetek.

Témata: Dominika Gottová