Nová láska ve StarDance? Onder je kvůli ní trnem v oku!

Jan Onder (tanečník) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 13:08

Nejen v zákulisí populární taneční soutěže StarDance se spekuluje o tom, že Jan Onder si mezi tanečnicemi našel novou lásku. Navíc je prý kvůli tomu spoustě lidí trnem v oku. Onder se proto rozhodl říct, jak to doopravdy je.

Populární tanečník Jan Onder, který stále tahá za nitky v zákulisí StarDance, postrádá štěstí v lásce. Lucii Hunčárovou mu přímo na televizním parketu odloudil kuchař Emanuel Ridi, nevyšel ani vztah s herečkou Lumírou Přichystalovou. „Je to pravda. Už spolu nejsme,“ přiznal Expresu.

Hned vzápětí jej ovšem začali spojovat s mladičkou kolegyní Natálií Otáhalovou, shodou okolností členkou nové sestavy tanečníků ve StarDance, kterou Onder pomáhal vybírat. Tanečník odmítá slova o protekci i to, že by byli víc než taneční partneři.

„Já s ní už docela dlouho tančím. Chodím s ní na tréninky. Ale že bych ve svých čtyřiatřiceti letech randil s devatenáctiletou holkou? To ne,“ řekl serveru na rovinu. Zároveň ale připustil, že to může vzbuzovat pochybnosti. „Je to logické, že si to lidi myslí. Navíc když je teď ve StarDance,“ nechal se slyšet.

Onder odmítá, že by výběr tanečníků jakkoliv ovlivňoval, prý ho pobavilo, když si přečetl, že od zájemců bere úplatky. „Mě ty kecy nebaví. Jsou to trapný a blbý kecy,“ vzkázal všem, kteří by měli ten samý dojem.

Témata: Jan Onder (tanečník) StarDance Matouš Ruml