Vondráčková si hřeje hada na prsou: Nechutná zrada?!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 12:33 | Aktualizováno: 4. září 2019 22:00

Lucie Vondráčková je vzteky bez sebe. Vyvstalo totiž podezření, že jeden z jejích nových kamarádů, které si našla po návratu do Česka, s ní nehraje fér hru. Po boku zpěvačky a herečky se prý snaží jen zviditelnit.

Milostný život rozvádějící se Lucie Vondráčkové je a ještě dlouho bude předmětem zájmu fanoušků i médií, a to přinejmenším do chvíle, než dvojnásobná maminka přizná nový vztah. V poslední době je spojována především s parkouristou Tomášem Zonygou a hokejistou Markem Peksou. Právě druhý jmenovaný má však mít jisté postranní úmysly.

Peksa se se zpěvačkou a herečkou seznámil na natáčení videoklipu, kde podle informací Expresu sbíral telefonní čísla. „Marek je velký milovník. Číslo si vzal i na další dívky, které byly na natáčení videoklipu Stanice svět přítomné. Teď, když se provalilo, že spí u Vondráčkové, má utrum,“ tvrdí zdroj zmíněného serveru.

Zatímco Zonyga se tedy jeví jako opravdový kamarád, v případě Peksy to vypadá, že si Vondráčková hřeje hada na prsou. Dokonce i sama zpěvačka pojala podezření, že tu něco nehraje. Byl to právě hokejista, kdo navedl novináře na stopu?

„Jestli to vyzradil Marek, je synem smrti,“ napsala Expresu rozčarovaná Vondráčková, která by nejradši měla klid, a tak zopakovala, že jak Zonyga, tak Peksa „nejsou žádné lásky“. Už dříve navíc uvedla, že na nový vztah momentálně nemá ani pomyšlení.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa