Michal Jančařík upoutaný na vozík: Chystá se na další radikální krok!

Michal Jančařík 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. září 2019 11:55

Michal Jančařík se vrací na televizní obrazovky! Známý moderátor, který přišel o obě ledviny a který skončil na vozíku, se konečně dočkal velkého návratu!

Lékaři museli Michalu Jančaříkovi odebrat obě ledviny, ale rozhodně to neznamená, že by teď jen seděl doma a vzdychal! Klasický invalidní vozík vyměnil za elektrický a teď je k nezastavení! Právě nový vozík mu prý dodává pocit svobody! 

I proto se rozhodl, že se opět naplno vrhne do práce! „Tak jsem se dnes vrátil... Teď od září se na vás budu těšit každé úterý v Posledních televizních novinách!“ zaradoval se Michal, kterému přes zdravotní problémy nechybí chuť do práce!

Následně si ale uvědomil svou chybu a opravil se. „Přátelé, samozřejmě v Poledních, nikoli Posledních TV novinách...“ směje se moderátor. „Ale vy jste to všichni pochopili,“ dodal Jančařík.

Jeho kamarádi a fanoušci se ihned z jeho návratu začali radovat a posílat mu povzbuzující vzkazy. Jejich slova Michal ze srdce ocenil. „Děkuji všem za projevenou podporu. Moc mě to těší,“ přiznal Michal Jančařík.

Témata: Michal Jančařík TV Nova