Kopřivová pojala podezření: Dubovický je jako Jágr?!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 11:15

Veronika Kopřivová už pár měsíců randí s kolegou a kickboxerem Miroslavem Dubovickým, až nyní ovšem pojala podezření, že její nový partner v něčem připomíná expřítele, hokejovou legendu Jaromíra Jágra. Jak na to přišla?

Letos na jaře vyšlo najevo, že legendárnímu hokejistovi Jaromíru Jágrovi a modelce Veronice Kopřivové už to společně neklapalo, a tak si jako dva rozumní dospělí lidé rozhodli říct sbohem. Verča ovšem dlouho nezahálela a našla si náhradu, kolegu z branže a také úspěšného kickboxera Miroslava Dubovického.

Ačkoliv spolu ještě nebydlí, tráví spolu velké množství času. Včera si kupříkladu vyrazili na kolečkové brusle do pražského parku Ladronka. A Kopřivová hned pojala podezření, že její Míra tak trochu připomíná Jaromíra Jágra. „Míra je…?“ ptala se modelka fanoušků a přidala dvě možnosti – hokejista, nebo fighter.

Dubovický, který nedávno přítelkyni poprvé doprovázel na veřejnosti, přitom přiznal, že téma Jágr je u páru spíš tabu. „My se o něm moc nebavíme. Jako sportovce ho samozřejmě respektuju, je to významný člověk, hodně toho dokázal. Ale že bych se o něm potřeboval bavit, to ne. Nějak ho neřešíme,“ tvrdil eXtra.cz.

Sama Kopřivová uvedla, že Míru rozhodně nebere jako nějakého náhradníka, ale naopak jako někoho „nového a jiného“. Včerejší paralelu s Jágrem je tedy nutné brát s nadhledem.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický Jaromír Jágr