Usměvavý rošťák bez zubů! Poznáte moderátora na fotce z první třídy?

Honza Musil se pochlubil fotkou z dětství 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. září 2019 10:39 | Aktualizováno: 4. září 2019 12:03

Děti školou povinné se v pondělí vrátily do lavic. Své ratolesti do školy odvedla i řada českých celebrit. Další známé osobnosti pak zavzpomínaly na to, jak samy šly do první třídy. Svou vzpomínku přidal i známý moderátor. Ten se dokonce podělil i o svou fotku z té doby!

„To jsem já, když jsem šel do první třídy,“ směje se nad vlastní fotkou Honza Musil, který měl už jako chlapec svůj šibalský úsměv. Navíc mu v té době chyběl jeden zub! „Nesmějte se...“ poprosil Musil své fanoušky a příznivce. 

Honza Musil se narodil 24. června 1967 v Brně, kde se také vyučil kuchařem-číšníkem. Jako velmi mladý se oženil; se ženou Ivetou se museli nechat zplnoletit. Z manželství má dvě dcery: Lucii a Veroniku. S manželkou se ale rozvedl.

V prosinci 2007 uzavřel se svým dlouholetým partnerem Jakubem Pechrem registrované partnerství. Žil s ním v Praze. V roce 2012 však byl jejich svazek zrušen. Později žil s mladším přítelem Jakubem Bialym. Zároveň přijal jako své druhé příjmení Gareth, stejně jako jeho partner

Honza Musil za sebou má několik vážných zdravotních problémů. V roce 1996 onemocněl leukémií a prodělal několikaletou léčbu. V prosinci 2018 si při nehodě zlomil páteř, devět žeber a propíchl plíci. Spekulovalo se o tom, zda po úrazu neskončí upoutaný na vozík, on ale všechny překvapil, když se rychle dokázal opět postavit na nohy.

Témata: Jan Musil děti Školství