Plekanec kašle na syny? První školní den trávili s Šafářovou takhle!

Tomáš Plekanec 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 9:26 | Aktualizováno: 4. září 2019 22:07

Tomáš Plekanec se už nějaký ten čas snaží rozvést s Lucií Vondráčkovou, s níž má dva syny. První školní den kluků po návratu do Česka byl bezpochyby velkou událostí, přesto si hokejista stihl odskočit i k jiným aktivitám.

Lucie Šafářová se čas od času prezentuje jako mluvčí páru, který tvoří s hokejistou Tomášem Plekancem. Třeba včera se na Instagramu ozvala s následujícím vzkazem. „První školní den proběhl a my jsme také nelenili,“ napsala na rovinu.

Nikdo přitom nepochyboval, že Plekanec opravdu nelenil. Už předem se prostřednictvím právní zástupkyně nechal slyšet, že bude syny z manželství s Lucií Vondráčkovou v jejich velký den doprovázet. Sám se navíc na sociální síti pochlubil, že klukům složil psací stůl, na kterém se budou domácí úkoly psát jedna báseň.

Hokejista si ovšem v nabitém programu musel najít čas i na cizí děti, což na něj práskla právě jeho partnerka. „Meeting pro Radost dětem (charitativní projekt – pozn. red.) trval skoro čtyři hodiny! Už se těším na nacházející připravované projekty,“ dodala Šafářová. Plekanec ještě doplnil, že už příští týden je čeká jedna akce na Praze 5.

Tenistka a hokejista si zkrátka uvědomují, že ne každé dítě má takové štěstí jako jejich společný potomek, který má přijít na svět v prosinci. Lucie už se ho nemůže dočkat, ačkoliv připustila, že se u porodu obává jistých komplikací.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová