POPLACH U GOTTA! Vážný problém s alkoholem!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. září 2019 8:24 | Aktualizováno: 4. září 2019 22:07

Nemocemi sužovaný zpěvák Karel Gott není jediným členem rodiny v péči odborníků. Jeho nejstarší dcera Dominika musí rovněž vyhledat pomoc, přiznala totiž, že má vážný problém. Léčba je nevyhnutelně nutná.

Dominika Gottová o prázdninách navštívila Prahu, aby nemocemi sužovanému tatínkovi popřála k jeho osmdesátinám. Zároveň zde ovšem učinila zásadní rozhodnutí, které nejspíš nečekala ani její rodina. Přiznala si, že má problém a ten hodlá řešit.

„Neměla jsem lehké období a vím, že mám problém. Rozhodla jsem se podstoupit léčebné terapie a zbavit se závislosti na alkoholu a na lécích,“ prozradila upřímně Blesku s tím, že to slíbila Gottovi. To ostatně potvrdila i mluvčí zpěváka, který je prý nesmírně rád, že se rozhodla vyhledat odbornou pomoc a vyřešit vlekoucí se problém.

Mistr na něj totiž svou nejstarší dceru upozorňoval již delší dobu. „Pan Gott s Dominikou na toto téma hovoří poslední dva roky. Již mnohokrát se ji snažil přesvědčit, aby svůj problém s alkoholem co nejrychleji řešila a podstoupila léčení. Ona to však vždy odmítala s tím, že není alkoholička a žádný problém nemá,“ popsala Blesku výchozí situaci mluvčí Aneta Stolzová.

Manželé Gottovi hodlají být neustále po ruce, nápomocná je především Ivana. „Oba jsou jí v její snaze řešit svůj problém oporou a věří, že Dominika u svého přesvědčení zůstane a léčbu co nejdříve zahájí,“ dodala Stolzová.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott Ivana Gottová