Vondráčková pod palbou: Podle některých fanoušků překročila všechny meze?!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 15:02 | Aktualizováno: 3. září 2019 22:05

Takovou reakci nečekala snad ani v nejhorších představách. Lucie Vondráčková se minulý týden svěřila s politováníhodnou osobní tragédií, před lety přišla o vysněnou dceru Elišku. Podle některých lidí to už ale přehání.

Lucie Vondráčková minulý týden šokovala celé Česko, když se vrátila k tragické události z dob předchozího vztahu. Zatímco manželství s Tomášem Plekancem už je dávno v troskách, zpěvačka oznámila, že spolu před pěti lety čekali vytouženou dceru. Lucie ovšem o dítě předčasně přišla.

Zatímco řada lidí dvojnásobnou maminku lituje, jiní považují její prohlášení za necitlivé. „Proč s něčím tak intimním chodí do bulváru? Uvědomuje si vůbec Vondráčková, že se ztráta týká taky Plekance?“ postěžovala si jedna z kritiček jejího přístupu.

Další lidé jako by dokonce naznačovali, že si celou tragédii vymyslela. „A že se s tím tasila hned poté, co se začalo psát o pohlaví očekávaného miminka Tomáše a jeho Lucky, že? A že v té době točila Hnusovřesky (Babovřesky – pozn. red.) a byla roztlemená od ucha k uchu? Prostě jen její další lež, u které to ovšem už přehnala,“ uvedla na rovinu jiná diskutující.

„Jen nechápu, jak mohlo to těhotenství projít do šestého měsíce, když se v té době připravovala na šnůru s Davidem, pak ji absolvovala, natočila dva klipy a skoro dva filmy. K tomu nějaké předávání cen, účast na akcích… Přitom o obou těhotenstvích věděl bulvár od třetího měsíce,“ přisadil si zástupce opačného pohlaví.

Osoby rozvádějících se manželů Vondráčkové a Plekance zkrátka dělí národ na dva tábory, čehož jsou výše zmíněné komentáře názorným příkladem. I oni si proto nejspíš přejí, aby jejich spor došel k nějakému přijatelnému konci.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec