Jaromír Jágr splnil slib: Dávejte pozor, varuje fanoušky!

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 14:26

Jaromír Jágr splnil slib, který dal před pár týdny fanouškům na sociální síti. Legendární hokejista poprvé živě vysílal na Instagramu, ale nebyla to zábava úplně pro každého. Jágr proto lidi předem varoval před jednou věcí.

Jaromír Jágr má po rozchodu s Veronikou Kopřivovou víc času na sebe, ale také na své fanoušky. Není to ani měsíc, co jim oznámil, že po předchozí zkušenosti zvažuje, že bude na sociální síti živě vysílat své postřehy na nejrůznější témata. Svůj slib splnil včera večer.

„Děkuji za sledování, snad se vám to líbilo. Kdo neviděl a chtěl by, můžete se kouknout na záznam,“ vzkázal legendární hokejista po konci vysílání. Potenciální diváky však před jednou věcí varoval. „Ale pozor, trvalo to dvě a půl hodiny,“ upozorňoval.

Vzápětí také požádal fanoušky o další tipy. „Koho by chtěli moji sledující v příštím streamování jako hosta?“ tázal se Jágr a vysvětlil, že lidé mohou hlasovat. „Pište kohokoli, lidi z různých oborů, ať vím, co vás zajímá. Politici, sportovci, modelky, herci, trenéři, odborníci na zdravou výživu, cvičení,“ uvedl ve svém výčtu.

Otázkou je, kdy se fanoušci dalšího streamu dočkají, jelikož už za pár dní nebude mít Jágr času nazbyt. Příští pátek totiž začíná nová extraligová sezóna, v níž budou jeho kladenští Rytíři bojovat o své místo na výsluní.

Témata: Jaromír Jágr