Kutil Tom. Plekanec vzal do ruky nářadí a složil tohle!

Tomáš Plekanec 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 12:05 | Aktualizováno: 3. září 2019 22:05

Tomáš Plekanec si včerejší první školní den náramně užil. Syny podle všeho doprovodil do školy a sám dokonce přiložil ruku k dílu. Vzal totiž do ruky nářadí a smontoval kus nábytku, bez kterého se učení doma prostě neobejde.

První školní den je velkou událostí nejen pro děti, ale i jejich rodiče. Ujít si jej podle všeho nenechal ani Tomáš Plekanec, jehož synové včera poprvé okusili tuzemské školství. Podle vyjádření právní zástupkyně jim hrdý otec dělal doprovod, přál si však, aby veškerá dokumentace zůstala u tohoto konstatování.

Sám hokejista se však na sociální síti jedním snímkem ze včerejška pochlubil. Do rukou totiž vzal nářadí a složil věc, bez které by si kluci neporadili s jediným domácím úkolem. Sám sebe přitom srovnal s populární americkou televizní postavou, která je dobře známá i tuzemským divákům.

„2. září, první školní den a dvojník kutila Tima úřadoval. Psací stůl. Tady by se to mělo psát samo,“ komentoval Plekanec svou zručnost se šroubovákem a dalšími nástroji. Svoje dovednosti ostatně už před časem předvedl partnerce Lucii Šafářové, když musel smontovat kus nábytku, aby od ní dostal večeři.

Jak vyšlo nedávno najevo, Plekanec by chtěl mít syny ve střídavé péči, o čemž však rozhodne až rozvodová bitva s Lucií Vondráčkovou. Bez předjímání soudního rozhodnutí je však jasné, že minimálně jeden dětský pokojíček bude muset hokejista vybavit. Se Šafářovou se totiž v prosinci dočkají prvního společného potomka.

Témata: Tomáš Plekanec