Dáda Patrasová o nehodě "pod vlivem": Může za to Felix?!

Dagmar Patrasová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. září 2019 8:50

Více než osm měsíců uběhlo od chvíle, kdy Dáda Patrasová bourala pod vlivem alkoholu. Následky nehody ji provázejí dodnes, a tak se oblíbená herečka rozhodla konečně objasnit, k čemu došlo. Vinu přitom částečně hodila i na manžela Felixe Slováčka.

Spory Dády Patrasové a Felixe Slováčka nabraly v posledních týdnech na intenzitě. Pro hudebníka je jedním z oblíbených argumentů údajná manželčina záliba v alkoholu, která se jako nit táhne od loňského prosince, kdy herečka bourala „pod vlivem“. Teď se rozhodla celou eskapádu objasnit. „Celé to stejně vzniklo kvůli Felixovi,“ prohlásila pro eXtra.cz.

Rodina trávila vánoční den u dcery Aničky, Slováček ovšem odešel za svou partnerkou Lucií Gelemovou. „Ani nevím proč, ale semlelo mě to. Asi proto, jelikož se předtím choval velmi hezky. Byla to všechno shoda náhod,“ vysvětlila serveru Patrasová.

„Samozřejmě vím, že jsem udělala hroznou hloupost. Bylo to strašné a velmi náročné na psychiku, opravdu aby člověk chodil kanály,“ dodala oblíbená herečka, která navzdory některým tvrzením médií nemá o práci nouzi ani po zmíněné autonehodě.

Patrasová tehdy policistům nadýchala dvě a půl promile. V nedávném vyjádření pro týdeník Sedmička ale popřela, že by snad měla nějaký problém. „Moji nejbližší vědí, že piju stejně jako každý jiný. Nejsem abstinent, ale rozhodně nejsem ani alkoholik,“ nechala se slyšet.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček