Patrasová se čílí: Gelemová mi nestojí na řeč, ale vím, komu ano!

Dagmar Patrasová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 20:35

Dagmar Patrasová nemůže přijít na jméno nynější partnerce svého manžela Lucii Gelemové, ale má plán, jak se s ní vypořádat. Podobně jako u rozvodu se Slováčkem vložila veškeré naděje do rukou právníků.

Až nečekaně dlouho vydržela současná partnerka hudebníka Felixe Slováčka Lucie Gelemová mlčet k manželským sporům mezi ním a jeho ženou Dádou Patrasovou. Poslední vývoj v celé kauze, která plní stránky médií, už však nenechala bez komentáře ani mladá výtvarnice.

S populární herečkou se začaly navzájem osočovat z odesílání vulgárních a výhrůžných zpráv. Kdo mluví pravdu, možná nakonec určí soud, jelikož obě dámy a sokyně v lásce se začali ohánět právníky. Minimálně Patrasová to nepochybně myslí smrtelně vážně.

„Ta osoba opravdu nestojí za to, abych se k ní už jakkoli vyjadřovala. Žádné výhrůžky z mé strany nepřicházely a o ničem z naší minulosti nic neví. Nechápu, jak si může dovolit něco vůbec tvrdit. Její prohlášení mají v rukách právníci, mě opravdu už dál nezajímá,“ řekla serveru eXtra.cz.

Advokáty teď herečka zaměstnává opravdu hodně. Se Slováčkem, který se na to prozatím moc netváří, se totiž hodlá definitivně rozvést.

Témata: Dagmar Patrasová Lucie Gelemová Felix Slováček