Zonyga má pro Peksu jasný vzkaz: Důrazné varování!

Tomáš Zonyga 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 18:41

Lucie Vondráčková má ve svém okolí nového muže, hokejistu Marka Peksu. Parkourista Tomáš Zonyga, jeden z nejlepších kamarádů zpěvačky, pro něj má jasný vzkaz. Před vztahem s dvojnásobnou maminkou jej varuje.

Kolem Lucie Vondráčkové se od uplynulého víkendu motá další muž. Hokejový brankář Marek Peksa, který se mihl v jejím novém klipu, byl přistižen u zpěvačky doma. Bojovat však nemusí pouze o přízeň dvojnásobné maminky, do celé záležitosti má evidentně co mluvit i Tomáš Zonyga.

Parkourista, který doprovázel Vondráčkovou v posledních týdnech prakticky na každém kroku, se vyjádřil jasně. „Ten, kdo přijde, to bude mít hodně těžké, po tom, co jsem se po Lucčině boku objevoval já,“ řekl deníku Aha! s jasně patrnou nadsázkou.

„Když nebude dobrý, tak má smůlu,“ vzkázal Peksovi na dálku Zonyga, který si prý se zpěvačkou říká prakticky úplně všechno. Vztah mezi nimi ovšem podle slov Vondráčkové znemožňuje velký věkový rozdíl. Rozvádějící se umělkyně navíc tvrdí, že na nový vztah ještě není připravená.

„Po posledním vztahu budu velmi opatrná, než si někoho pustím do života, i s ohledem na své dva syny. S Markem se známe a líbí se mi na něm, jak je to skvělý táta, naše děti si rozumí,“ řekla Vondráčková Blesku.

Témata: Tomáš Zonyga Marek Peksa Lucie Vondráčková