Agáta Prachařová: Rozvod? Tohle si pokazit nenechala!

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 18:00 | Aktualizováno: 3. září 2019 12:16

Spekulace o dalším rozchodu Agáty a Jakuba Prachařových plní média, ale dvojnásobná maminka si dnešní velký den pokazit nenechala. Na sociální síti se pochlubila snímkem, který bude mít navždy místo v rodinném albu.

Jak už vás stars24.cz informoval, Agáta Prachařová opět sama přiživila spekulace, že s manželem Jakubem jim to opět neklape. „Život není to, co chceš, ale co vydržíš,“ napsala dvojnásobná maminka na Instagramu. Fanoušci si vzápětí vyložili její slova po svém – rozchod je prý opět na pořadu dne.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

První školní den ! Tak jaký byl u Vás? Jsou to důležitý okamžiky a my jeden posíláme i babičce @veronikazilkovastropnicka Našla jsem možnost nahrát fotku na webový stránky nebo aplikaci od @canonczsk a babičce dorazí jako pohled, magnetka, nebo cokoliv na památku. To je super ne? Nahrajete fotku, napíšete text, vyplníte adresu komu posíláte a pak jenom počkáte jakou bude mít radost ten komu dorazí. Fotografie kterou si můžeme schovat nejen na sociální sítě ale třeba doma do šuplíku má prostě svý kouzlo. Taky máte raději fotky v ruce #pixma #zpetveskole #love #myboy #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Zář 2, 2019 v 2:35 PDT

Tak jako tak, Prachařová si spekulacemi fanoušků a médií nechtěla kazit dnešní velký den, který se tučným písmem zapíše do rodinné kroniky. Syn Kryšpín, kterého má z turbulentního vztahu s hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou, šel v pondělí poprvé do školy.

„První školní den! Tak jaký byl u Vás?“ ptala se modelka a moderátorka na sociální síti ostatních maminek. „Jsou to důležitý okamžiky a my jeden posíláme i babičce Veronice Žilkové,“ dodala Agáta, která fotku ihned odeslala do Izraele, kde její maminka momentálně žije. Všechny chmury šly evidentně alespoň na chvíli stranou.

Témata: Agáta Hanychová