Karel Gott DOSTAL KOPAČKY! Tajemství, které se nikdo neměl dozvědět!

Karel Gott 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. září 2019 13:37 | Aktualizováno: 3. září 2019 12:15

Vdova po zesnulém režisérovi Miloši Formanovi Martina měla kdysi dávno vztah s Karlem Gottem. Ten se po nějaké době rozpadl, když zpěvák dostal kopačky. Co se tehdy stalo?

Formanová vždy toužila po partnerovi, k němuž bude moci vzhlížet. Vůbec to prý přitom nemusel být žádný krasavec. "Karla Gotta i Miloše jsem sbalila já a netajím se tím! Není na tom nic špatného, zamilovat se a potom o dotyčného usilovat," svěřila se Zbořilová. 

Gotta prý poznala v osmnácti letech a na rozdíl od většiny jejích vrstevníků jí připadal zajímavý a přitažlivý. "Vždycky elegantně oblečený a téměř neznatelně voněl kořeněnými parfémy. Znal německého kancléře i Helenu Vondráčkovou, historii i zeměpis, miloval filmy,“ popisuje Zbořilová.

Okamžitě se do něj zamilovala a chtěla s ním plánovat rodinu, nikdo ale jejich vztahu nevěřil. Maminka to brala romanticky, otec z toho byl na nervy. Nakonec se ale přesto po maturitě rozhodla přestěhovat do Prahy a Gottovi oznámila, že si tedy pronajala byt.

Přišla ale úplně jiná reakce, než očekávala. Gott z toho neměl radost, naopak, lekl se, protože nechtěl s někým sdílet společnou domácnost. A tak dostal podle Blesku kopačky.

Témata: Karel Gott Martina Formanová