Patrasová otevřeně: Lži a výmysly, Felix hledá dno!

Dagmar Patrasová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 14:14 | Aktualizováno: 3. září 2019 0:56

Dáda Patrasová a Felix Slováček si v posledních dnech nic nedarují, ze slov manželů vyplývá, že bez právníků se řešení jejich sporu neobejde. Média přesto plní další vyjádření, tentokráte se herečka pustila do hudebníka.

Spor mezi Dádou Patrasovou a Felixem Slováčkem opět uvázl tak trochu na mrtvém bodě. Herečka hrozí rozvodem, který se hudebníkovi, ač už má několik let za partnerku Lucii Gelemovou, úplně nezamlouvá. Oblíbená herečka pak stále nedokáže pochopit, co o ní její manžel pronesl do médií.

„Je to snůška výmyslů a lží a mě by jenom zajímalo, jaký to má mít cíl,“ svěřila se týdeníku Sedmička s tím, že Slováčkovi možná vadí její pracovní úspěchy. „Věděla jsem, že klesl na dno, ale jak je vidět, on to dno ještě pořád hloubí,“ přisadila si vzápětí.

Patrasová se nechala slyšet, že je jí manžela líto. Vyjádřila se také k nařčením, že nezřízeně holduje alkoholu. „Moji nejbližší vědí, že piju úplně stejně jako každý jiný. Nejsem abstinent, ale rozhodně nejsem ani alkoholik,“ dušovala se.

Jedné události z posledních týdnů ale přece jen lituje. Měla si prý odpustit slova, že hudebníkovi před lety diagnostikovali demenci. „Mrzí mě, že jsem se nechala unést emocemi a řešila to veřejně. Praní špinavého prádla na veřejnosti je mi bytostně odporné a odmítám se toho účastnit, obzvlášť když to všechno čtou naše rodiny a hlavně děti,“ vysvětlila herečka týdeníku.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček