Lucie Vondráčková šokuje: Díky, za vzkaz o Plekancovi!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. září 2019 13:35 | Aktualizováno: 3. září 2019 0:56

Lucie Vondráčková se vždy mohla opřít o podporu fanoušků, kterou zvlášť v posledních měsících opravdu potřebuje, jelikož má za sebou poměrně turbulentní období. Některé vzkazy ji dokážou potěšit i navzdory tomu, že je v nich jméno Tomáše Plekance.

Kolem Lucie Vondráčkové se v posledních dnech motají dva muži, parkourista Tomáš Zonyga a hokejista Marek Peksa. Zpěvačka na informace médií reagovala po svém, a to mimo jiné sdílením vtipného vzkazu od jednoho z fanoušků, který s ní už roky imaginárně chodí. Zdaleka však nešlo o jedinou příchozí zprávu.

Jeden z fanoušků však možná otevřel staré rány, když vytáhl jméno jejího manžela a jeho současné partnerky. Paradoxně ale za tento vzkaz Vondráčková poděkovala. Co bylo jeho obsahem?

„Lucinko, je mi líto, že takto skončilo vaše manželství. Nezlobte se na mě, ale když vidím Tomáše (Plekance – pozn. red.) a Lucii Šafářovou, tak oba jsou mi z duše protivní,“ píše pan Jiří. Hokejistovi vzápětí vyčítá hned několik věcí.

„Věřím, že jste Tomáše měla ráda, ale od samého začátku vašeho manželství on byl ten, který se choval jako absolutní hvězda, nikdy se v rozhovorech pro bulvár nezmínil o tom, že vás má rád, že je s vámi šťastný, že miluje rodinné zázemí, které jste mu vytvářela,“ svěřil se autor vzkazu.

Podle pana Jiřího byl konec manželství nevyhnutelný. „Prostě to dopadlo tak, jak muselo. Nejste jediná na světě, kterou potkal takový osud. Ale vy jste silná, milá žena a vždycky jste byla a stále jste příjemná a věřím, že milující maminka,“ dodal. „Díky, Jiří, a posílám hodně sil,“ vzkázala mu Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec